Albania

Mirë se vini në faqen tonë të shpërndarjes shqiptare!

Jemi të kënaqur që na vizitoni nga një prej 24 vendeve të ndryshme me të cilat lidhemi me krenari çdo ditë. Ju lutemi, eksploroni më tej faqen tonë në gjuhën angleze për të zbuluar ofertat dhe zgjidhjet unike që kemi për ju. Qoftë që jeni këtu për biznes, eksplorim ose për të mësuar rreth audios profesionale, ne jemi të përkushtuar t’ju ofrojmë shërbime të shitjes, marketingut, logjistikës dhe mbështetjes teknike.

Faleminderit që keni konsideruar shërbimet e Audio-Technica Central Europe Ltd. Mezi presim t’ju ofrojmë edukimin, produktet dhe zgjidhjet për nevojat tuaja profesionale të audios. Eksplorim të këndshëm dhe mos ngurroni të na kontaktoni me kërkesat tuaja!

Brands we offer in Albania

Optimal Audio Optimal Audio
Williams AV Williams AV
Audio-Technica Audio-Technica Commercial

Your Team in Albania

Technical Support Contact Zsolt

Our partners in Albania

      Latest news